2013 m. rugpjūčio 8 d., ketvirtadienis

Žvaigždės duona - IŠTIES - sunkiai uždirbama :)

Vakar su savo Niufu buvome taip nusikalę po dienos filmavimų, kad tik šiandien atgauname kvapą :). Bet nėra ko gailėtis, nes atlikome tokį žygdarbį, kad net sunku patiems patikėti. 

Viskas berods ėjosi sklandžiai, tik žinoma, Niufas jautėsi kiek keistai: nepažįstama aplinka, svetimi žmonės, besisukančios kameros, mikrofonai, keistai apsirengęs aktorius Ozis ir tas nuolatinis visų žmonių kalbinimas, švilpimas, kad tik keturkojis aktorius atliktų teisingai visą numatytą scenarijų. Nuolat kraipytų galvytę, tiesiai sėdėtų, tiesiai žiūrėtų ir pan. :)). Jei ne ta skaisti saulė ir oro nebuvimas studijoje, tai viskas būtų pavykę kur kas greičiau ir geriau. Bet reikia tik džiaugtis ir padėkoti savo augintiniui už jo kantrybę ir didelį norą dirbti. 

Filmavime dalyvavo dar vienas šuniukas, Vestukų veislės kalytė Čelė. Abu su Niufu jie pristatys naujus Tele2 planus mūsų Lietuvos rinkai. Niufas atstovaus mėlynai plano pakuotei, Čelė - ružavai. 

Taigi, šiandien dar savo žvaigždę vešime į fotostudiją, kur mano augintinis apturės smagią fotosesiją. Nuotraukos bus naudojamos plakatų, skrajučių, baneriukų reklamai, kurios jau turėtų pasirodyti rytoj spaudoje. 

Šiandien galvodama apie vakarykštę dieną, galiu pasakyti tik viena: su gyvūnais dirbti filmavimo aikštelėje be galo sunkus darbas. Ir sunkus ne tik filmavimo kūrybinei grupei, bet ir pačiam augintinio šeimininkui, nes kartu su juo privalai  lieti prakaitą ir pats. 

Džiaugiuosi, kad mano augintinis savo gyvenime gali būti ne tik gyvūnu, tūnančiu namuose, bet ir gyvūnu, kurį mato ir žavisi kiti žmonės :). 

Tad laukiame nesulaukiame, kol savo Niufutį galėsime greitai išvysti ir TV ekranuose ;)!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą